Des de la nostra entitat Joves per la Igualtat i la Solidaritat estem molt contentes de comunicar-vos que hem començat el projecte Escolta Jove.

Com a professionals que treballem amb joves, sabem que estem en un moment on el benestar emocional d’aquest col·lectiu és un tema preocupant, i per això creiem que és important, en primer lloc posar aquest tema al centre, i en segon lloc, el treball en xarxa des de les diferents entitats i recursos de la ciutat.
 

El projecte està subvencionat i per tant és gratuït. Oferim acompanyament emocional individualitzat i tallers grupals, amb l’objectiu de promoure el benestar emocional i millorar la qualitat de vida dels i les joves d’entre 16 a 30 anys. El nostre objectiu és generar un espai de seguretat on les joves puguin expressar els seus malestars, dubtes i preocupacions, atenent les seves necessitats i prevenint situacions de risc.

Les sessions individuals estaran ubicades en diferents espais de la ciutat: l‘Oficina Jove a la Casa dels Cargols, el Punt de Salut Jove de Ca’n Arus i la seu de l’entitat JIS. I també hi ha la possibilitat de venir al vostre centre.

Per demanar cita prèvia, els i les joves poden contactar amb nosaltres a través del correu escoltajove@joves.org, per Whatsapp o per telèfon al 624379528.