MARTA - TÈCNICA DE L’ÀREA DE SALUT

Sensible i optimista, m’agrada escoltar i aprendre de les persones. Considero la meva feina una oportunitat per continuar creixent i coneixent-me treballant amb i per les persones la promoció de la salut entesa d’una manera amplia des d’una perspectiva de gènere i amb un enfocament de drets.

SANDRA -TÈCNICA DE L’ÀREA DE SALUT
TOÑY - RELACIÓ INSTITUCIONAL

Emprenedora, reflexiva amb visió global d’equip, el “pepito grillo” de l’entitat . Encantada de treballar amb i per les persones. Encara que hagi passat el temps continuo amb la mateixa il·lusió del principi i soc optimista com el primer dia gaudim de totes les experiències que la feina i els companys m’aporten.

MILA -TÈCNICA D’INTERVENCIÓ COMUNITÀRIA I TIC

Dinamitzadora sòciodigital al Punt Òmnia Jis-Arrels des del 1999 i activista del treball social comunitari a l’entitat, a través de projectes que tracten de millorar els nostres barris de la Torrassa i Collblanc, liderats per les nostres veïnes i sempre en bona companyia. Enamorada de la meva feina, del meu barri i de la meva gent, amb compromís de classe i supervivent de la precarietat permanent del tercer sector.

AMANDA - TÈCNICA D’INSERCIÓ

Resolutiva, compromesa i optimista. M’agrada acompanyar a la persona a cercar allò que vulguin fer, aportant possibilitats a les seves necessitats, fent-los protagonistes de les seves fites. Vaig estudiar psicologia perquè el meu somni era treballar amb i per a les persones, i aquí i ara ho faig.

LAURA - TÈCNICA D’INSERCIÓ

De formació psicòloga, optimista i pacient m’agrada treballar amb i per les persones, escoltant-les i
orientant-les per millorar les seves competències i alhora apoderant-les per superar-se a si mateixes.

RUBEN - ADMINISTRACiÓ

Solidari i compromès amb els projectes socials.

TÀNIA - TÈCNICA D’INTERVENCIÓ COMUNITÀRIA

Apassionada i «creactiva», amb vocació de transformació social a través de projectes pedagògics amb joves, dones i gent gran. M’agrada desenfocar la mirada per veure-hi més enllà sumant ulleres feministes, interculturals, de drets humans i generant pensament crític des de l’acció comunitària.

PEDRO- TÈCNIC D’INTERVENCIÓ COMUNITÀRIA I TIC

Dinamitzador sòciodigital al Punt Òmnia Jis-Arrels des del 2017. Educador i tècnic divulgador de la cultura maker, disseny gràfic i de la impressió 3D a l’Hospitalet. M’agrada impartir formacions i que la gent pugui aprofitar els coneixements adquirits i treballar el seu desenvolupament cognitiu.

GEMMA - TÈCNICA D’INTERVENCIÓ COMUNITÀRIA

Alegre i optimista, enamorada del treball comunitari amb joves i organitzadora de saraus. M’encanta la meva feina i treballar en equip, conciliadora i divertida. Gaudeixo observant les realitats que m’envolten i procuro viure en una constant de-construcció per construir-me millor.