MARTA - TÈCNICA DE L’ÀREA DE SALUT
Sensible i optimista, m’agrada escoltar i aprendre de les persones. Considero la meva feina una oportunitat per continuar creixent i coneixent-me treballant amb i per les persones la promoció de la salut entesa d’una manera amplia des d’una perspectiva de gènere i amb un enfocament de drets.
SANDRA -TÈCNICA DE L’ÀREA DE SALUT
TOÑY - RELACIÓ INSTITUCIONAL
Emprenedora, reflexiva amb visió global d’equip, el “pepito grillo” de l’entitat . Encantada de treballar amb i per les persones. Encara que hagi passat el temps continuo amb la mateixa il·lusió del principi i soc optimista com el primer dia gaudim de totes les experiències que la feina i els companys m’aporten.
MILA -TÈCNICA D’INTERVENCIÓ COMUNITÀRIA I TIC
Dinamitzadora sòciodigital al Punt Òmnia Jis-Arrels des del 1999 i activista del treball social comunitari a l’entitat, a través de projectes que tracten de millorar els nostres barris de la Torrassa i Collblanc, liderats per les nostres veïnes i sempre en bona companyia. Enamorada de la meva feina, del meu barri i de la meva gent, amb compromís de classe i supervivent de la precarietat permanent del tercer sector.
AMANDA - TÈCNICA D’INSERCIÓ
Resolutiva, compromesa i optimista. M’agrada acompanyar a la persona a cercar allò que vulguin fer, aportant possibilitats a les seves necessitats, fent-los protagonistes de les seves fites. Vaig estudiar psicologia perquè el meu somni era treballar amb i per a les persones, i aquí i ara ho faig.
GEMMA-TÈCNICA D’INTERVENCIÓ COMUNITÀRIA
Alegre i optimista, enamorada del treball comunitari amb joves i organitzadora de saraus. M’encanta la meva feina i treballar en equip, conciliadora i divertida. Gaudeixo observant les realitats que m’envolten i procuro viure en una constant de-construcció per construir-me millor.
TÀNIA - TÈCNICA D’INTERVENCIÓ COMUNITÀRIA
Apassionada i «creactiva», amb vocació de transformació social a través de projectes pedagògics amb joves, dones i gent gran. M’agrada desenfocar la mirada per veure-hi més enllà sumant ulleres feministes, interculturals, de drets humans i generant pensament crític des de l’acció comunitària.
PEDRO- TÈCNIC D’INTERVENCIÓ COMUNITÀRIA I TIC
Dinamitzador sòciodigital al Punt Òmnia Jis-Arrels des del 2017. Educador i tècnic divulgador de la cultura maker, disseny gràfic i de la impressió 3D a l’Hospitalet. M’agrada impartir formacions i que la gent pugui aprofitar els coneixements adquirits i treballar el seu desenvolupament cognitiu.
ORGANITZACIÓ INTERNA
JIS funciona amb una junta directiva tal i com es regeixen les associacions sense ànim de lucre a Catalunya, i que en realitat funciona internament com una cooperativa: igual salari proporcionalment al tipus de jornada horària i presa de decisions sotmesa a l’acord dels seus soci/es. Joves per la Igualtat i la Solidaritat treballa a partir d’una estructura horitzontal coordinada. Cada projecte té una o més persones referents per tal de guiar autònomament l’execució d’aquests. Es treballa en paral·lel als objectius generals de JIS i s’avalua contínuament la tasca per tal d’optimitzar-ne els resultats. L’equip està coordinat i organitzat per a un funcionament més àgil de l’equip i de la seva activitat. Amb una periodicitat mínima setmanal l’equip es troba per teixir la xarxa que l’Associació va entrellaçant al llarg de l’any, on cada fil té una raó de ser i una funció. Tanmateix, es valora com a necessari la formació i reciclatge de cada una de les persones treballadores en la seva o d’altres àrees per tal de contribuir a la millora del funcionament intern i en conseqüència a l’extern.