Un any més, des de JIS continuem treballant amb i per a les persones amb l’objectiu de millorar el grau d’ocupabilitat de les més vulnerables, que es troben en situació de recerca de feina.

Mitjançant accions individuals i grupals, acompanyem a les persones facilitant el seu procés d’aprenentatge en relació amb la redacció i elaboració del curriculum vitae, al coneixement dels canals de recerca de feina existents, així com eines per planificar i organitzar el procés de recerca de feina per tal que sigui òptim.

 A més, facilitem l’adquisició d’habilitats socials com l’assertivitat, l’escolta activa, l’empatia… i tècniques de comunicació verbal i no verbal per saber gestionar una entrevista de feina de manera exitosa.

 Segons les valoracions tant de les persones participants com del personal responsable dels projectes en actiu, l’acompanyament en els processos de recerca de feina que oferim augmenten l’autoestima i l’autonomia de les persones participants.

Si estàs buscant feina o vols més informació sobre els nostres projectes, no dubtis en contactar amb nosaltres a ocupacio@joves.org o al 93- 4219310.